През денонощието облачността над страната  бе предимно значителна. Наблюдава се

...
През денонощието облачността над страната  бе предимно значителна. Наблюдава се
Коментари Харесай

Облачно и ветровито, температурите до 5 градуса


През денонощието облачността над страната  бе най-вече забележителна. Наблюдава се слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. През деня, основно в планинските региони ще превали слаб сняг. Минималните температури ще бъдат сред минус 6 и минус 1 градуса. Дневните температури ще бъдат са най-вече сред 0 и 5 градуса, написа Българска телеграфна агенция.

По Черноморието облачността ще е раздрана. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще бъдат 3-5 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 9-10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините няма да е уместно за туризъм. Ще бъде прохладно. Ще духа мощен до плевел вятър от север-северозапад. Облачността ще е забележителна и тук-там ще превали слаб сняг. Максималната температура на височина 1200 м ще е към минус 1 градус, на 2000 м - към минус 5 градуса.

В неделя ще бъде прохладно, с променлива облачност, по-често значителна; слаби валежи са вероятни единствено в планините на Западна България. Ще стартира бързо и сензитивно стопляне. В понеделник към момента ще духа слаб до сдържан северозападен вятър; ще бъде най-вече слънчево и относително топло./ Dnes.bg

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР